Fotoredigering

Vollheim Webdesign leverer ulike tjenester innenfor fotoredigering. Vi bruker de beste teknologiske hjelpemidler og leverer flotte resultater. Vårt motto er at det ikke skal "se redigert ut" men virke naturlig og virkelighetstro så langt det er mulig.

Produkter

Vi utfører tjenester som restaurering, oppskalering, gjentegning, retouch og avansert fotoredigering.

Pris på fotoredigering er 500,- pr time.

Evt. kostnad for fotografering kommer i tillegg, men vi hjelper gjerne med å foreslå dyktige fotografer til ditt prosjekt.

Kontakt oss for å starte ditt prosjekt!


Tilbake til tjeneste-oversikt


Forklaringer

Restaurering går ut på at vi "fikser" på gamle foto som er ødelagt eller skadet på enkelte områder. Her er det selvfølgelig begrensninger på hva som er mulig, men ta gjerne kontakt for en vurdering.

Oppskalering/gjentegning. Mange bedrifter og organisasjoner har logoer eller fotografier som er gamle og dermed av lavere kvalitet enn hva dagens teknologier krever. Vi forstørrer produkter så langt det er mulig uten å miste for mye kvalitet. Ved f.eks. logo kan vi også tegne opp på nytt i ubegrenset størrelse og kvalitet.

Retouch betyr enkel redigering, ofte på større mengder fotografier. Dette kan være ting som pynting på ansikt/hud eller fjerne uønskede bakgrunnselementer.

Avansert fotoredigering betyr redigering av omtrent alt. Bakgrunner, forgrunner, farger og gjenstander er ting som kan fjernes - og også legges til. Her er det kun faktasien som setter grenser! Dette utføres ofte for enkeltbilder, da det krever betraktelig mer tid pr. bilde.