Vollheim Webdesign

Siden oppstart i begynnelsen av 2014, har vi jobbet med flere ulike kunder og mange ulike prosjekter, med alt fra webutvikling til fotoredigering og reklame. Basert på inngående kunnskap om dagens trender og tilgjengelig teknologi veileder vi kunder i å finne den beste løsningen for dem.

Verdier

Vi er stolte av å tilby et "profesjonelt vennskap". Vi tror at gjennom personlig og tilpasset samarbeid med kunder, bygger vi en langvarig forretningsforbindelse. For å gjøre dette fokuserer vi på kvalitet, ærlighet og tilgjengelighet.

Styrker og egenskaper

Våre faglige styrker ligger i hovedsak innenfor feltene design, programmering og markedsføring – med spesiel vekt på web. Som veileder i en rekke prosjekter er vi stolte av evnen til å jobbe sammen med kunden for å finne løsningen som best dekker deres behov. Vi kan også skilte med gode egenskaper som kreativitet, målbevissthet, nøyaktighet og fokuserte på problemløsning.

Vårt løfte til deg!

Enten du har behov for en logo, en avisannonse eller en full nettside med alt som hører til – så kan vi levere produkter av høy kvalitet, spesielt laget for deg. Med vår kunnskap om web og dine kunnskaper som bedrift, kan vi jobbe sammen om å finne hva som best dekker dine behov. Vi veileder deg gjennom hele prosessen fra idé til produkt, og vil i ettertid være en nyttig ressurs som du kan benytte når som helst.

Kontakt oss for å starte ditt prosjekt!

Morten Vollheim


Vollheim Webdesign drives av Morten Vollheim. Morten har en bachelor i Dynamisk Webdesign fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Han har også en bachelor i IT og Informasjonssystemer fra samme skole.
Morten har jobbet med en rekke ulike prosjekter innenfor design og utvikling.
Denne kombinasjonen av kunnskap innenfor både design og programmering gjør at han kan vurdere prosjekter fra både et estetisk og et funksjonelt ståsted.

Se LinkedIn-profil