Teknologi

Vollheim Webdesign benytter seg av godt utprøvde løsninger når vi velger bruk av teknologi. For å tilpasse oss hver enkelt kunde har vi utviklet et eget system for innholdsredigering (CMS). Vi kan også etter behov ta i bruk mer kommersielle løsninger som f.eks. Wordpress. Våre kunder velger selv server-løsning, men vi kan også anbefale valg av dette ut fra behov og budsjett. Vi tar i bruk de mest populære programmeringsspråk for utvikling av nettsider og gode databaseløsninger. Som rammeverk for våre nettsider benytter vi Bootstrap, som er et godt utgangspunkt for responsivt design. Som en ekstra tjeneste til våre kunder kan vi bistå med drift og support av teknisk utstyr.

Produkter

Vollheim Webdesign tilbyr gratis bruk av vår CMS-løsning for alle kunder som kjøper nettsider av oss.

Vi kan bistå med drift og support av teknologisk utstyr (programvare, server, PC'er osv.)

Pris på drift og support er 500,- pr time.

Se Webdesign for oversikt over web-tjenester.

Kontakt oss for å starte ditt prosjekt!


Tilbake til tjeneste-oversikt


Forklaringer

Programmeringsspråk og databaseløsninger som Vollheim Webdesign benytter er i hovedsak; HTML5, CSS3, Javascript, JQuery, PHP og MySQL

CMS (Content Management System) eller publiseringssystem, er verktøyet du som kunde benytter for å redigere og legge til nytt innhold på nettsidene. Det er dette verktøyet som styrer den daglige/ukentlige driften av nettstedet og er laget for å være lett å bruke for alle og enhver.

Rammeverk er en overordnet "ramme" for hvordan ting ser ut og oppfører seg på nettsiden. Dette er et verktøy som utvikleren benytter for å raskere lage funksjonalitet og design på nettsider ved hjelp av standardiserte metoder.