Grafisk Design

Vollheim Webdesign leverer alle tjenester innenfor grafisk design. Vi designer alle typer grafiske elementer, enten til bruk på nettet eller til trykk. I likhet med våre webtjenester leverer vi skreddersydde produkter som er tilpasset kundens behov og målgrupper. Med bakgrunn i både estetikk og markedsføring finner vi de uttrykk som best forteller det budskap som du ønsker å få frem.

Produkter

Vi designer grafiske produkter som logo, visittkort, skilt, avisannonser, flygeblader, annonsebannere osv. Alle produkter leveres i ønskede størrelser og formater.

Vi designer også produkter til private kunder, som f.eks. innbydelser og takkekort til høytidelige anledninger med noe fotoredigering inkludert etter behov.

Pris på de fleste grafiske produkter ligger på ca. 1500-2000,-

Evt. kostnad for trykk kommer i tillegg, avhengig av produkt og antall, men vi hjelper gjerne med å bestille trykking av produkter.

Kontakt oss for å starte ditt prosjekt!


Tilbake til tjeneste-oversikt


Forklaringer

Grafisk design er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet.

Størrelser og formater. I mange ulike situasjoner (f.eks. avisannonse) vil det foreligge krav til størrelsen på produktet og et bestemt utvalg formater (f.eks. JPG, PNG, TIFF osv.) som støttes.