Digital Markedsføring

Vollheim Webdesign leverer tjenester innenfor markedsføring for å hjelpe deg å bli sett! Vi bygger våre strategier på et en enkel formel; Nå frem til de du ønsker å nå, med det budskapet du ønsker å gi. Vi hjelper våre kunder med alt fra kartlegging og analyse av markedet til konkrete tiltak og kampanjer for å gjøre bedriften synlig (spesielt gjennom digitale kanaler).

Produkter

Rådgivning til markedsføring inkluderes i de fleste tjenester vi leverer, men etter behov kan vi gi ekstra opplæring eller rådgivning i digital markedsføring, analyseverktøy, og søkeoptimalisering.

Pris på alle typer ekstra rådgivning er 500,- pr time.

Vi utfører også arbeid med søkeoptimalisering i tillegg til det som leveres med sidene våre, og pris på dette vil variere mye etter omfang på prosjektet.

Kontakt oss for å få en mer nøyaktig pris-vurdering av ditt prosjekt!


Tilbake til tjeneste-oversikt


Forklaringer

Digitale markedsføring/digitale kanaler er bruk av alle typer digitale medier for å markedsføre en bedrift/merke. Dette kan omfatte f.eks. Mail, blogg, annonser, reportasjer, sosiale medier, og video.

Søkeoptimalisering går ut på at nettsiden kommer høyt opp på treff i søkemotorer (f.eks. Google) i forbindelse med bestemte søkeord. Vi bruker ikke noen "hurtigmetoder" og denne prosessen kan ta lang tid, men gi gode og viktige resultater.

Analyseverktøy er nettsider/programmer som hjelper deg å se resultatene av markedsføringen. De kan bl.a. gi detaljert informasjon om hvem som finner din nettside og hvordan de kom dit.