Webdesign

Vollheim Webdesign leverer alle tjenester innenfor design og utvikling av gode, responsive nettsider for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Vi er opptatt av å levere god kvalitet, god support og ikke minst følge de siste trendene for design og teknologi. For at du skal bli fornøyd som kunde jobber vi tett sammen med deg, og setter oss inn i din virksomhet og dine særegne styrker og behov.

Produkter

Hovedtjenesten vår er uvikling av nettsider med skreddersydd design, responsivt design og nesten ubegrenset antall sider. Noe gratis konsultasjon følger også med.

Pris på nettsider starter på ca. 14.000,-

Pris for nettsider øker med tilleggsfunksjoner som bildegalleri, bloggfunksjon, kalenderfunksjon, timeplan, kunderegister, påmelding, nettbutikk, integrering av sosiale medier og andre spesialutviklede funksjoner.

Et fullført nettsideprosjekt med en del funksjonalitet kommer normalt på ca. 20.000,-

Evt. kostnad for Domene og/eller webhotell kommer i tillegg, men vi hjelper deg gjerne med å sette opp alt ferdig.

Kontakt oss for å få en mer nøyaktig pris-vurdering av ditt prosjekt!


Tilbake til tjeneste-oversikt


Forklaringer

Responsivt design er betegnelsen på nettsider som tilpasser seg etter skjermstørrelse og gjør brukeropplevelsen av siden bedre for alle besøkende, uten at de må zoome, scrolle osv. Mobiltelefoner og andre håndholdte enheter brukes i dag mer enn PC til å vise nettsider, og det er derfor helt nødvendig å legge vekt på brukeropplevelsen på små skjermer.

Skreddersydd design betyr at vi ikke benytter noen form for "ferdigmaler" og lager nytt design fra bunnen av, for hver enkelt kunde. På grunn av dette blir ikke bare siden unik, men også tilpasset i minste detalj til dine behov og målsetninger.

Spesialutviklede funksjoner er funksjoner som er laget spesielt for enkelt-kunder og her er det bare fantasien som setter grenser. Det meste er mulig, og hvis du har behov for noe - uansett hva det måtte være - så kan vi lage det.